Profesionelle relationer er ikke raketvidenskab – men….

Relationer…
Mekanismen som du havde med dig, da kom til denne verden og hurtigt brugte mellem dig og din mor/far.

I dette afsnit skal det netop handle om relationer og gæsten i dette afsnit er Thorleif Gotved. Han ved nemlig en masse om professionelle relationer.

Nogle af de spørgsmål jeg stiller Thorleif er bl.a.:

  • Er der forskel på at danne profesionelle relationer online eller fysisk?
  • Hvilke barierer er der, når vi danner relationer?
  • Har sociale medier hjulpet os med at danne relationer (bryde isen når vi mødes?)
  • …. og hvad med fremtiden?

Når nye relationer skal skabes!

Du kender det sikkert godt både fra LinkedIn og i virkeligheden…. følelsen af ikke at turde række ud til andre du ikke kender, men som kan give god mening at lære at kende:

  • som fremtidig kunde
  • som fremtidig samarbejdspartner
  • som chefen i et firma, som du ønsker at være en del af (nu eller på sigt)

Fordi… fordi vi er bange for at blive til grin, at det bliver pinligt eller akavet – ik?

Men tænk nu hvis modtageren elsker at få anmodninger på LinkedIn af personer, som kan se værdien i at være i netværk sammen? Eller du netop er den fremtidige relation, som han/hun har ledt efter i årevis?

Pointen her er, dyrker du den følelse og er bange for at blive til grin, så kan du være sikker på du bliver til grin – ikke overfor andre, men overfor dig selv! (av)

Dyrk dit etablerede netværk!

Hvor godt dyrker du det allerede etablerede netværk? Kender du alle de, som du er linket op med på LinkedIn f.eks.?

Noget af det Thorleif i denne podcast lægger vægt på er at dyrke ens netværk. Han beskriver det som en sti der skal trampes mellem dig og dine forbindelser.
En sti, som kan ende med at blive en motorvej – hvor du og dine relationer kender hinanden så godt at du uden problemer kan spørge dem om de kan hjælpe dig.

Vi skal altså gøre mere end blot at være linket sammen på et socialt medier, for at kunne drage endnu større nytte af hinanden!

Er det ikke fantastisk at vi stadig i 2021 – meneneske til meneneske kan drage fordel i at opføre os som mennesker, og ikke har erstattet den del af en app!!

FUNFACKS:

Jeg var enormt lang tid om at tage tilløb til at spørge Thorleif om han ville være med i min podcast.
Tænk hvis han sagde nej – tænk hvis han ikke kunne se matchet?

Kan man egentlig sammenlige LinkedIn med Crasy Daisy?

Ja lidt… for på LinkedIn kommer flere af os hver dag og det bliver naturligt at tale/skrive med de, som er derinde – fordi vi føler os trygge!

De, som kun logger ind engang imellem, for at opdatere den ny stilling eller ændre profilbilledet – er jo at sammenligne med julefrokosten 1 gang om året! Her er det uvant at være og man kender ikke rigtigt andre end dine kolleger!

Kære læser og lytter – denne podcast bryder på masser af ord, fed energi og en masse viden og gode råd fra gæsten Thorleif Gotved.