Interview med EB Håndværkeren

Kun til feriefotos – eller et vigtigt håndværk?
Sådan var udgangspunktet da j
eg blev i januar kontaktet af journalist som skriver for EB Håndværkeren, i forbindelse med en artikel til februar-magasinet.

De ville have mit bud på hvornår og hvordan man bør promovere sin håndværkervirksomhed på sociale medier, hvad fordelene er mv.

Og summen af den snak fik blev der en fin artikel ud af, som udkom i februars udgave af Håndværkeren.

–> Læs hele artiklen lige her.

Udpluk fra artiklen:

" De sociale medier kan skabe et rum, hvor man som skal man i højere grad forstå virksomhedens tilstedeværelse på sociale medier som en vej til at opbygge nye relevante relationer snarere end promovering i traditionel forstand.

– Du samler mennesker om dit brand eller din passion, og det kan så føre til kontakter på kryds og tværs, fordi folk begynder at inter- agere med hinanden" siger Anne Weinkouff

Udover den åbenlyse promovering, der ligger i at skabe kontakt til potentielle nye kunder og fagfæller, peger Anne Weinkouff også på en anden gruppe, som det er oplagt at fange på de sociale medier – nemlig de unge.

" Vi taler meget om, at vi skal have flere unge til at vælge erhvervsuddannelserne. Her mener jeg, at sociale medier som Instagram er helt oplagte redskaber, siger hun og tilføjer: Hvis du som virksomhed kan skabe positiv opmærksomhed om jeres arbejde og samtidig være med til at inspirere unge til at blive håndværkere, så er det jo bare win-win "

Tankerne op til interviewet

Artiklen tager udgangspunkt i nutiden af håndværkervirksomheder.

Noget af det jeg havde forberedt til interviewet var bl.a. hvordan jeg mener man nu og i fremtiden kan anvende SoMe til at vidensdele bredere i byggeriet.

(måske der kommer en ny EB-historie ud af det i fremtiden)

 

–> Det har jeg skrevet min egen artikel om her.

Vil du vide mere om sociale medier, byggebranche og fremtidens byggeri?

Har sociale medier en rolle i den grønne omstilling? (er på vej)

Sæt selv dagsorden på de sociale medier.

Scroll to Top